دکتر عباس رضایی گفت: دشمن درصدد تضعیف نظام از طریق تشویش افکار عمومی است از این رو برخورد قانونی با ناامن کنندگان جو روانی جامعه در فضای مجازی لازم و ضروری است.
وزیر کشور با تاکید بر انجام هماهنگی رسانهای در موضوع بورس خاطرنشان کرد: همه رسانهها بهشکل کارشناسانه و دقیق باید به مساله بورس بپردازند تا افکار عمومی تهییج نشود.
وزیر کشور در پیامی با تبریک فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار، خبرنگاران را میدان داران عرصه شکل گیری افکار عمومی دانست و بر ظرفیت خبرنگاران برای زمینه سازی اصلاح مستمر مسیر حرکت افکار عمومی تاکید کرد.
مجلس و دولت يک مشکل واحد دارند و آن اين است که در نزد افکار عمومی هر دو به يک اندازه با موضوع عدم اعتماد عمومی روبهرو هستند و بهتر است با عملکرد خود اين موضوع را ترميم کنند.
سردار رمضان شریف در واکنش به شبهه افکنی های اخیر پیرامون رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۴ با اشاره به اینکه در بازی جنگ این رزمایش برخلاف تصور، انهدام ماکت ناو هدف نبود، تاکید کرد: آسیب پذیری ناو هواپیمابر واقعی شدید تر از مدل شبیه سازی شده است و آمریکاییها و صهیونیستها پیام رزمایش را به خوبی دریافت کردهاند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در شرایط موجود کشور رسانهها باید امیدآفرینی را ترویج دهد، اینکه رسانه تا چه اندازه میتواند نقطههای حرکتی و شورهای زندگی که وجود دارد را نشان دهد، بسیار مهم است، همچنین رسانه باید قدرتهای موجود برای ترمیم اجتماعی را به نمایش بگذارد، در برخی نقطهها وقتی تصور میکنیم همه چیز تمام است قدرت ترمیم اجتماعی همهچیز ...
یک کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار کرد: دونالد ترامپ با ایجاد بحرانهای مصنوعی در سطح جامعه بینالملل به دنبال این است که توجه افکار عمومی را از بحرانهای داخلی در این کشور در پی شیوع ویروس کرونا منحرف کند.
مخاطبان شبکههاي فارسيزبان اگر هم به صددرصد آنچه آنها ميگويند باور نداشته باشند، اما به بخش قابلتوجهي از آنچه شبکههاي فارسيزبان ميگويند باور کرده و ميکنند.
تازه ترین نتایج نظرسنجی درباره سطح محبوبیت امانوئل ماکرون در میان فرانسویها، بر اساس ادعای مرکز هریس، پس از اعمال قرنطینه فرانسه توسط ماکرون، با پیشروی تا مرز ۵۱ درصد، به بالاترین حد در دو سال گذشته رسید.
وزیر فرهنگ و ارشاد و اسلامی در توئیتی به اخباری که برخی مسئولان از ابتلای خود به ویروس کرونا منتشر میکنند، واکنش نشان داد و خطاب به مسئولانی که مدام وضعیت سلامت خود را در مواجهه با ویروس کرونا منتشر میکنند، نوشت: عزیزان: دغدغه مردم، کروناگرفتکی من و شما نیست. خودبزرگبینی را کنار بگذاریم.
هر طور به مساله ويروس کرونا نگاه کنيم اين واقعا درد بزرگي است که مردم نسبت به مسئولان بي اعتماد باشند. مادامي که بيماري نپذيرد که مشکلي دارد در مقام مداوا و بهبود هم بر نميآيد.
ارتشهای سایبری عربستان، رژیم صهیونیستی و پادوهای فراری آنها به غرب، تولیدکننده محتواهای کرونایی هستند و زحمت انتشار آن را هم افراد فاقد سواد رسانهای میکشند!
حکمرانی مکانیکی در پایان قرن بیستم با ظهور تکنولوژیهای اطلاعاتی جای خود را به حکمرانیهای کوانتومی و شبکهای با خصلت جهانی داد. فردیتها در همه طبقات فارغ از نژاد، جنسیت، طبقه و مذهب به حکم انسان بودن اهمیت پیدا کرد.
در روزنامه نگاری بحران چند فرآیند را همزمان باید در نظر بگیریم که اطلاعرسانی دقیق؛ درست و قابل اعتماد باشد و باید مردم مطمئن شوند که اطلاعات را دقیق دریافت میکنند.
اگر ترس همه جامعه را فرا بگیرد توصیههای درمانی هم خریداری پیدا نمیکنند و کانالهای خبری منبع خبر میشوند. بنابراین اگر مسئولان صادقانه و صمیمانه و شفاف با مردم صحبت کنند قطعاً پذیرش توصیههای بهداشتی هم بیشتر میشود.
یا ادعای آقای امیرآبادی درست است یا تکذیب وزارت بهداشت و حالت سومی نمی شود برای آن متصور شد.این جا البته سوال از آقای امیرآبادی این است که آیا اساسا پیش از آن که این آمار را رسانه ای کند، موضوع را از طریق مراجع ذی صلاح از جمله قوه قضاییه پیگیری کرده است؟
روزنامه شرق نوشت: با گذشت سه ماه از وقایع آبان، خبری از انتشار آمار کشتهشدگان اعتراضها به گرانی بنزین نیست. این در حالی است که در رسانههای خارجی، آماری بین 300 تا هزارو 500 کشتهشده منتشر شده و خبرگزاری رویترز در گزارشی عنوان کرده است تعداد کشتهشدگان بر اساس دریافت آمار از سه مقام وزارت کشور ایران که خواستهاند نامشان فاش نشود، حدود هزارو ۵۰۰ نفر ...
تأکید امام بر حق تعیین سرنوشت هر نسل در پای صندوقهای رأی چنان جایگاهی محوری در مشی مبارزاتی او داشت که خطکشیهای مرسوم و جزمی میان «انقلاب» و «انتخابات» را مخدوش میکرد.